Concept en Visuele Communicatie | Emmastraat 41a, 6828 HB Arnhem | (026) 351 19 53 | bureau@criterium.nl

Criterium, Concept en Visuele Communicatie, is een sinds 1993 in Arnhem gevestigd middelgroot ontwerpbureau.
Criterium is gespecialiseerd in het vertalen van inhoud naar vorm. Zo ontwerpt Criterium ondermeer logo's, huisstijlen, boeken, educatieve methodes, jaarverslagen en websites.
Criterium werkt voor overheid, bedrijven, non-profitorganisaties en (startende) ondernemers. En of het nu om een grote of kleine opdracht gaat, het uitgangspunt is altijd dat op basis van een degelijk onderbouwd concept een verrassend en onderscheidend ontwerp wordt geleverd. Een goede samenwerking met de opdracht- gever is daarbij essentieel. Samen worden de kaders bepaald en afspraken gemaakt. Opdrachten worden uitgevoerd aan de hand van een heldere offerte en planning. Van conceptontwikkeling tot realisatie.Criterium, Concept en Visuele 

Criterium is een sinds 1993 in Arnhem gevestigd middelgroot ontwerpbureau.

Criterium is gespecialiseerd in het vertalen van inhoud naar vorm. Zo
ontwerpt Criterium ondermeer logo's, huisstijlen, boeken, educatieve methodes, jaarverslagen en websites.

Criterium werkt voor overheid, bedrijven, non-profitorganisaties en (startende) ondernemers. En of het nu om een grote of kleine opdracht gaat, het uitgangspunt is altijd dat op basis van een degelijk onderbouwd concept een verrassend en onderscheidend ontwerp wordt geleverd. Een goede samenwerking met de opdrachtgever is daarbij essentieel. Samen worden de kaders bepaald en afspraken gemaakt. Opdrachten worden uitgevoerd aan de hand van een heldere offerte en planning. Van conceptontwikkeling tot realisatie.